Overnachten op Recreatiegebied De Rhederlaag!

In landen als Frankrijk en Finland is de inzet van (tiny) houseboats als vakantiewoning al heel normaal, mensen vinden het een ultieme manier van recreëren. Daarom willen wij onze gasten ook graag zien genieten en een laagdrempelige vaarvakantie nog laagdrempeliger maken! Een belevenis waardoor je je in het buitenland waant!

Met ruim 350 hectare aan wateroppervlakte is recreatiegebied Rhederlaag een perfecte bestemming voor watersportliefhebbers. Het heldere water en de mooie uitgestrekte stranden bij Giesbeek en Lathum zijn ideaal voor wie houdt van zwemmen, zonnen, spelen of varen. Daarnaast kun je ook genieten op een van de sfeervolle terrasjes, surfen, suppen of eenvoudig van het even helemaal niets doen.

Onze houseboten liggen aan de nieuwe steiger van Jachthaven ’t Eiland, vanaf deze ligplaatsen hebben alle houseboten al een prachtig wijds uitzicht op het water! Indien gewenst, varen onze schippers voor jou de houseboat naar de meest bijzondere spots in dit prachtige gebied.
Wij hebben hiervoor de zes meest unieke locaties binnen dit gebied voor u geselecteerd.

Ontdek een van de mooiste baaitjes waar de natuur zich van z’n mooiste kant laat zien en je optimaal kunt genieten van het gevoel van rijkdom en exclusiviteit met je familie, vrienden of romantisch met z’n twee! Krijg bezoek van een zwanenfamilie, spot een kleine plevier, patrijs of een Tureluur! Of overnacht op het perfecte plekje om dagelijks de zonsopkomst te aanschouwen, een prachtig schouwspel van kleuren!

Zes unieke locaties! 

Voor een gereduceerd tarief varen onze schippers je naar de mooiste plekjes binnen Recreatiegebied Rhederlaag, waar we je uiteraard ook weer ophalen. Afhankelijk van de duur van je verblijf kun je wellicht ook genieten van meerdere spots. Wij bieden je tevens de opties om een supboard of een rubberboot (met motor) bij te boeken, zodat je ook op deze manier de omgeving kunt verkennen. Hoe leuk! En wellicht vind je het handig om met een rubberbootje even naar ‘het vaste land’ te varen! Op deze vakantie kijk je nog lang met veel plezier terug!

  • 1. Op zoek naar wat meer vertier? Dan is dit de plek om het echte watersport gevoel te ervaren!

  • 2. De perfecte plek om optimaal te genieten van de zonsondergang!

  • 3. Overnachten nabij het vogeleiland! Spot hier een ijsvogel, parelduiker of een oeverzwaluw, fascinerend!

  • 4. Ben jij een vroege vogel? Dan is dit de ultieme spot om optimaal te kunnen genieten van de zonsopgang!

  • 5. Uniek plekje, grenzend aan het prachtige gebied van natuurmonumenten! Deze spot is een van de pareltjes onder de natuurgebieden!

  • 6. Nabij deze spot bevind zich de verbinding tussen de IJssel en de Rhederlaag! De perfecte plek om de wereld van de watersport beter te leren kennen!