Overnachten op Recreatiegebied De Rhederlaag!

In landen als Frankrijk en Finland is de inzet van (tiny) houseboats als vakantiewoning al heel normaal, mensen vinden het een ultieme manier van recreëren. Daarom willen wij onze gasten ook graag zien genieten en een laagdrempelige vaarvakantie nog laagdrempeliger maken! Een belevenis waardoor je je in het buitenland waant!

Met ruim 350 hectare aan wateroppervlakte is recreatiegebied Rhederlaag een perfecte bestemming voor watersportliefhebbers. Het heldere water en de mooie uitgestrekte stranden bij Giesbeek en Lathum zijn ideaal voor wie houdt van zwemmen, zonnen, spelen of varen. Daarnaast kun je ook genieten op een van de sfeervolle terrasjes, surfen, suppen of eenvoudig van het even helemaal niets doen.

Onze houseboten hebben beide een vaste ligplaats aan een geheel nieuw aangelegde steiger van Jachthaven ’t Eiland! Vanaf deze unieke ligplaatsen (buiten de haven) hebben de houseboten allen een wijds uitzicht van ruim 180 graden over het prachtige meer, wat ook wel het ‘Gardameer’ van Nederland wordt genoemd! En in de verte kijk je op de glooiende heuvels van het prachtige natuurgebied De Hoge Veluwe!

Indien je wel in bent voor wat meer avontuur of juist op zoek bent naar een uniek privé plekje, dan varen onze schippers de houseboat (tegen een gereduceerd tarief) graag voor je naar een van de meest bijzondere spots binnen dit prachtige gebied! Een plekje waar je optimaal kunt genieten van het gevoel van rijkdom en exclusiviteit met je familie, vrienden of romantisch met z’n twee! Afhankelijk van de duur van je verblijf kun je wellicht ook genieten van meerdere spots, met iedere keer weer een nieuw uitzicht!

Aanschouw de prachtige dagelijkse zonsopkomst en zonsondergang, een prachtig schouwspel van kleuren. Krijg bezoek van een zwanenfamilie, spot een kleine plevier, patrijs of een Tureluur! Een unieke belevenis waar je nog vaak aan terug zult denken!

* Uiteraard zijn onze schippers voor het verplaatsen van de houseboten wel afhankelijk van de weersomstandigheden en gaat veiligheid boven alles. Indien het weer het niet toelaat om naar een van de bijzondere spots te varen, bespreken we uiteraard met u de mogelijkheden en bekijken we samen of het op een ander tijdstip tijdens uw verblijf uiteraard wel mogelijk is.

Onze nieuwe houseboten zijn gebouwd van zeer duurzame materialen en bovendien volledig geïsoleerd voor zowel kou als warmte.  Bij ons kun je dus hele jaar door zeer comfortabel optimaal genieten van uw welverdiende vakantie, mini-break of weekendje weg!

Zes unieke locaties! 

Voor een gereduceerd tarief varen onze schippers je naar de mooiste plekjes binnen Recreatiegebied Rhederlaag, waar we je uiteraard ook weer ophalen. Afhankelijk van de duur van je verblijf kun je wellicht ook genieten van meerdere spots. Wij bieden je tevens de opties om een supboard of een rubberboot (met motor) bij te boeken, zodat je ook op deze manier de omgeving kunt verkennen. Hoe leuk! En wellicht vind je het handig om met een rubberbootje even naar ‘het vaste land’ te varen! Op deze vakantie kijk je nog lang met veel plezier terug!

  • 1. Op zoek naar wat meer vertier? Dan is dit de plek om het echte watersport gevoel te ervaren!

  • 2. De perfecte plek om optimaal te genieten van de zonsondergang!

  • 3. Overnachten nabij het vogeleiland! Spot hier een ijsvogel, parelduiker of een oeverzwaluw, fascinerend!

  • 4. Ben jij een vroege vogel? Dan is dit de ultieme spot om optimaal te kunnen genieten van de zonsopgang!

  • 5. Uniek plekje, grenzend aan het prachtige gebied van natuurmonumenten! Deze spot is een van de pareltjes onder de natuurgebieden!

  • 6. Nabij deze spot bevind zich de verbinding tussen de IJssel en de Rhederlaag! De perfecte plek om de wereld van de watersport beter te leren kennen!