Varen met Schipper (8 tot 10 personen)

Een schip is zo sterk als haar bemanning.. en dat geldt ook voor iedere organisatie!
Daarom weten we allemaal dat goede samenwerking en hecht teamwork van levensbelang is. Teamwork blijven stimuleren is daarom essentieel en hoe kun je dat beter dan op en aan het water! Water inspireert, verbroedert en brengt samen.

Het is van groot belang dat er op tijd met elkaar stoom wordt afgeblazen om zo de beroepsziekte nummer 1 “stress” aan je deur voorbij te laten gaan. Na een middagje samen op het water zit je de volgende ochtend op kantoor anders tegenover elkaar. Hoe simpel kan het zijn, gewoon lekker even ontspannen samen in een prachtige omgeving.

Onze schipper vaart langs de route van de IJsselloop en kan u alles vertellen over de omgeving en het ontstaan van recreatiegebied het Rhederlaag, dus stel hem gerust uw vragen. De rondvaart duurt circa 1,5 tot 2 uur.

Prijs € 299,00 per rondvaart.

Wij bieden u daarnaast de mogelijkheid om van tevoren een borrelarrangement te reserveren, zodat u zelf niet voor uw drankjes en borrelhapje hoeft te zorgen. Bij aankomst zal een heerlijk gevulde mand met lekkernijen mee aan boord gaan, welke u tijdens uw tocht kan nuttigen.

Borrelarrangement:                      Prijs 28,50 voor 2 personen

  • 2 x Bier
  • 1 fles wijn
  • Fles water
  • Koude en warme hapjes
  • Diverse nootjes

Na deze geslaagde dag meert onze schipper weer aan bij Jachthaven ’t Eiland, optioneel kunt u nog lekker genieten van een 3-gangen diner bij Brasserie Vin.

3-gangen diner:                              Prijs 25,00 per persoon (inclusief drankjes)

Voor vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Als uw andere wensen heeft kijken we graag met u mee naar de mogelijkheden.