De perfecte uitvalbasis voor een heerlijke vakantie!

Onze houseboaten liggen in de sfeervolle haven van Jachthaven ’t Eiland. Dè perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen weekendje weg of een heerlijke vakantieweek. Jachthaven ’t Eiland behoord tot één van de meest gewilde Jachthavens van Oost en Midden Nederland.

Naast bijna 400 riante ligplaatsen, is deze locatie van alle gemakken voorzien: gratis parkeergelegenheid, goede hygiënische sanitaire voorzieningen, gratis wifi, een Brasserie met het mooiste en zonnigste terras aan de Rhederlaag Brassersie Vin en een prachtig privé strand wat te bereiken is via een struinpad. Ook beschikt de locatie over een camperstandplaats, die ook wel het Gardameer van Nederland wordt genoemd! Er valt naast het fietsen en wandelen ook volop te genieten aan en langs de Gelderse rivieren. Niet voor niets is Gelderland de mooiste waterkant van Nederland! De Waal, de Maas, de Rijn en de IJssel stromen langs pittoreske dorpjes en stadjes, musea en de leukste terrassen! 


Jachthaven ’t Eiland is tevens een perfect startpunt om optimaal te genieten van wat de provincie Gelderland te bieden heeft. Vanuit de haven vertrekt u of richting de Veluwe of richting de prachtige Hanzestad Doesburg. Volg de mooie fiets- en wandelroutes zoals het Hanzestedenpad of de Gelderse Kastelenroute. Deze fietsroute brengt je langs forten, kastelen, sluizen en molens langs de IJssel. Onderweg kom je langs tal van fraaie stadjes en
dorpen.

In slechts 10 minuten rijden, bereikt u de bruisende stad Arnhem, deze stad is ook zeker een bezoekje waard. Maak hier een mooie stadswandeling, ga lekker shoppen of strijk neer op een van de gezellige terrasjes in het centrum of aan de sfeervolle Rijnkade.

Tip: aan de Rijnkade vindt u Foodhall Arnhem. Hier worden diverse wereldkeukens samengebracht en beleef je diverse culturen op een plek. Alles wordt vers bereid en klaargemaakt waar je bij staat!

Bezoek het Openlucht Museum, hier komt het verleden tot leven. Een dagje uit voor de hele familie! Of duik in 8 miljoen liter water, bewonder de gieren in de woestijn of ga op avontuur in de overdekte jungle van Burgers Zoo Dierenpark!

Jachthaven ’t Eiland ligt aan de rand van de Veluwezoom, je bent in no time in dit prachtige natuurgebied. Kenmerkend voor de Veluwezoom is het reliëf: nergens anders op de Veluwe vind je zoveel heuvels en heb je zo’n mooi uitzicht. Op de Posbank, een van de vele uitkijkpunten, kun je bij mooi weer tot in Duitsland kijken! Er leven in dit gebied tal van dieren zoals edelherten, wilde zwijnen, dassen en reeën. Nationaal Park de Hoge Veluwe, de groenste schatkamer van Nederland, is ook zeker een bezoekje waard. Stap op een Witte fiets of bind de wandelschoenen onder en geniet van de natuur! Hier kun je ongestoord fietsen of wandelen door bos, heide en vennen. In Nationale Park de Hoge Veluwe gaan kunst en natuur hand in hand.

Overnachten op een unieke locatie!

Met ruim 350 hectare aan wateroppervlakte is recreatiegebied de Rhederlaag een perfecte bestemming voor watersportliefhebbers. Het heldere water en de mooie uitgestrekte stranden bij Giesbeek en Lathum zijn ideaal voor wie houdt van zwemmen, zonnen, spelen of varen. Daarnaast kun je ook genieten op een van de sfeervolle terrasjes, surfen, suppen of eenvoudig van het niets doen. 

In landen als Frankrijk en Finland is de inzet van boten als vakantiewoning al heel normaal, mensen vinden het een ultieme manier van recreëren. Daarom willen wij onze gasten ook graag zien genieten en een laagdrempelige vaarvakantie nog laagdrempeliger maken! Een belevenis waardoor je je in het buitenland waant!

Onze schippers varen de houseboat binnen recreatiegebied De Rhederlaag naar de voor u meest bijzondere spots in dit prachtige gebied, een van de mooiste baaitjes waar de natuur zich van z’n mooiste kant laat zien en u optimaal kunt genieten van het gevoel van rijkdom en exclusiviteit met uw familie, vrienden of romantisch met z’n twee. Aanschouw de prachtige dagelijkse zonsopkomst en zonsondergang, een prachtig schouwspel van kleuren. Krijg bezoek van een zwanenfamilie, spot een kleine plevier, patrijs of een Tureluur! Op deze vakantie kijk je nog lang met veel plezier terug.

Onze houseboten worden standaard verhuurd vanuit de ligplaats in de Jachthaven. Voor een gereduceerd tarief varen onze schippers u naar de mooiste plekjes binnen Recreatiegebied de Rhederlaag, waar we u uiteraard ook weer ophalen. Afhankelijk van de duur van uw verblijf kunt u wellicht ook genieten van meerdere spots!