Ben je op zoek naar een extra dimensie voor uw (bedrijfs)uitje? Combineer dan een helikoptervlucht met een heerlijk dagje varen met onze verhuurboten of geheel ontzorgd varen met onze prachtige rondvaarsloep ‘Maxima’ met Schipper!

De helikopter kan ingezet worden als vervoersmiddel tussen uw bedrijf en onze unieke locatie voor een geweldige dag op het water! We zijn  flexibel als het gaat om de plaats van vertrek. Afhankelijk van het aantal personen  zullen we bekijken welke helikopter het beste bij uw wensen aansluit.
Onze rondvaartsloep (met 250PK) is geschikt voor maximaal 10 personen, voorzien van twee ruime koelkasten, een geweldig geluidssysteem en luxe zitplaatsen. Kortom, niets staat een geweldige dag op het water in de weg!

Onze kapitein zal zorgen dat het u aan niets ontbreekt! Sit back en relax! Vaar langs de mooie plaatsen zoals de Hanzestad Doesburg, Rheden of het bruisende Arnhem! In Arnhem kunt u heerlijk lunchen, borrelen of dineren aan de Rijnkade bij Foodhall Arnhem ! Foodhall Arnhem biedt 13 wereldwijde en sfeervolle keukens aan met vers bereide gerechten door culinaire talenten! Genoeg keus dus voor iedereen, Vega, vegetarisch of glutenvrij? Het kan allemaal!

Indien uw personeel in is voor nog wat meer avontuur, dan behoord waterskiën tijdens het varen ook nog tot de opties!

Ook een rondvlucht boven uw bedrijfslocatie behoord tot de mogelijkheden bij Heli-Jet! Voor bedrijfsevenementen kunnen wij tevens de rondvaartsloep naar andere locaties binnen Nederland verplaatsen.

Neem voor meer informatie contact met ons op. Dan bespreken we samen uw wensen en de mogelijkheden!