Familie, Vrienden, Collega’s of romantisch genieten met z’n twee!

Bent u op zoek naar een leuke invulling voor een bijzondere dag met familie, vrienden of collega’s? Een dag op het water biedt direct een ontspannen sfeer! Lekker bijkletsen, even tijd en aandacht voor elkaar, quality time samen, dat zijn de momenten om te koesteren!
Of wilt u iemand op een originele manier verrassen? Bijvoorbeeld voor een huwelijksaanzoek, Valentijnsdag, trouwdag, een trouwjubileum of een andere mijlpijl die extra aandacht verdiend? Voor iedere gelegenheid zorgen wij ervoor dat het een dag wordt om nooit meer te vergeten! Wij bieden tevens diverse leuke (en avontuurlijke) arrangementen aan! Heeft u andere wensen, neem dan contact met ons op om te bespreken of wij dit voor u kunnen realiseren!

Lekker nazomeren ❤!

De tropische temperaturen liggen even achter ons. We kunnen weer afkoelen, voor nu…. 

Maar wellicht kun jij deze nazomer ook nog een dagje optimaal genieten! Heerlijk cruisen, waterskiën, wakeboarden of gewoon lekker dobberen op het water in een van onze prachtige sportboten, sloepen, consoleboten of motorboten. 

Struin het internet af voor leuke uitjes in eigen land of boek direct bij Gelderse Bootverhuur voor een onbezorgde mini vakantie! Zo kom jij de nazomer wel door! 

Onze boten liggen in de haven van Jachthaven ’t Eiland, de perfecte locatie voor de start van een heerlijke dag op het water!

Augustus 2020