Nieuws

Gelderse Bootverhuur

Corona (COVID-19) – Lees hier onze maatregelen

Update: 27 mei 13:30 uur

De op de website aangegeven huurtijden van onze verhuur boten kunnen enigszins afwijken om de veiligheid en gezondheid van u en onze medewerkers te waarborgen. Het is mogelijk dat we aan u vragen wat eerder of later te vertrekken. We informeren u indien dit op uw boeking van toepassing is.  Uiteraard blijft de duur van uw boeking ongewijzigd.

In deze tijd is het fijn om lekker buiten te zijn. Ook GelderseBootverhuur houdt het nieuws nauwlettend in de gaten en houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Hierdoor verhuren wij alleen aan gezamenlijke huishoudens* en aan gezelschappen van maximaal 2 personen waarbij de 1,5 meter afstand (2 armlengtes) in acht wordt gehouden. We vertrouwen op uw medewerking en eigen verantwoordelijkheid.

De sanitaire voorzieningen in de Jachthaven zijn beperkt open en alleen te gebruiken volgens een sleutel protocol. Onze catering service kan u in beperkte mate voorzien van de aangeboden catering opties.

De gezondheid van onze klanten en onze medewerkers staat bij GelderseBootverhuur voorop. Aankomst en vertrek verlopen hierdoor anders dan u van ons gewend bent. Bij inschrijving komt er maximaal 1 persoon tegelijk aan de inschrijfbalie en zal de uitleg van de route en boot buiten op gepaste afstand worden gegeven. Zoals gebruikelijk maken we de boten voor en na iedere vaart schoon. Maar nu geven we ook bijzondere aandacht aan het desinfecteren van oppervlaktes waar personeel en gasten veelvuldig mee in contact komen zoals het stuurwiel, de sleutel en gashendel. Daarnaast kunt u zelf het verhuur materiaal reinigen met desinfectiemiddel wat door ons wordt aangeboden. Wij doen hierbij ook een dringend beroep op uw eigen verantwoordelijkheid, voelt u zich niet lekker of bent u verkouden volg dan de richtlijnen van het RIVM en ga er niet op uit!

Aangezien de situatie blijft veranderen kunnen onze maatregelen nog verder aangepast worden.

Hieronder puntsgewijs wat wij van u verwachten en wat u van ons kan verwachten.

Wat verwachten we van u:

  • Luister goed naar de instructies (starten, sturen en schakelen van de boot, eventuele buiskap en de plattegrond waar alles zich bevindt).
  • 1 persoon meldt zich bij de inschrijfbalie.
  • Houdt de minimale afstand van 1,5 meter in acht. Zowel tussen andere recreanten als onze medewerkers.
  • Bij minimale klachten verzoeken wij u om thuis te blijven en niet naar de haven te komen.
  • Bij ons kunt u alleen een boeking online doen en alleen vooraf via IDEAL betalen, om contact zoveel mogelijk te vermijden.

Wat mag u van ons verwachten:

  • Onze medewerkers geven even geen handen en wassen en desinfecteren hun handen regelmatig.
  • We hebben extra schoonmaak rondes ingeroosterd, waarbij onder andere het stuurwiel, de gashendels, bootsleutels, deurklinken met regelmaat worden gedesinfecteerd.
  • We monitoren de bezoekersaantallen en nemen maatregelen indien dit noodzakelijk is.
  • In de boot zijn reinigingsdoekjes en een klein flesje desinfectiezeep aanwezig.

Pas goed op elkaar!

Vriendelijke groet, Team GelderseBootverhuur

* Gezamenlijke huishouding volgens noodverordening: “De niet van tafel en bed gescheiden echtgenoot, geregistreerde partner of andere levensgezel en ouders, grootouders en kinderen, voor zover zij op één adres woonachtig zijn”.