Sloep varen en Vergaderen & Brainstormen!

Vergaderen
U doet er alles aan om van die belangrijke vergadering een succes te maken. Doe eens gek en ga eens vergaderen tijdens het varen in een sloep!

De exclusiviteit, rust en privacy van een eigen sloep is ongetwijfeld de meest ultieme garantie voor succes!

Vergaderen op de Hei is al jaren een begrip in vergaderend Nederland. Door medewerkers uit hun comfortzone te halen worden vergaderingen vaak extern georganiseerd.  Doe eens gek en organiseer dit jaar een Heidag op het water!

Lekker brainstormen tijdens het varen in een van onze sloepen!
Uiteraard is recreatiegebied Rhederlaag ook een prachtige inspirerende omgeving om met je team eens lekker te brainstormen. Het is uiteraard van groot belang dat iedereen binnen je team of organisatie ‘bij de tijd blijft’, de bakens blijft verzetten of zelfs de koers bijstelt!

Onze boten zijn niet voorzien van allerlei moderne elektronische snufjes. Maar wellicht wel veel waardevoller, onze ‘brainstorm’ ruimtes zijn voorzien van veel daglicht, uitzicht op de prachtige natuur, het water- en luchtpartijen. Dat is mooi meegenomen want een Wijde Blik verruimt het denken!

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om eerst op locatie te vergaderen (bijvoorbeeld bij Brasserie Vin) en daarna in uw sloep te stappen of om op een van de eilandjes te vergaderen. Het zijn allemaal mogelijkheden die we u kunnen bieden.

Wij bieden u de mogelijkheid om van tevoren een picknickmand of borrelarrangement erbij te boeken, zodat u zelf niet voor een broodje,  drankje of borrelhapje hoeft te zorgen. Bij aankomst zal een heerlijk gevulde mand met lekkernijen mee aan boord gaan, welke u tijdens uw tocht kan nuttigen op het water of op een van de vele eilandjes.

Voor vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen of reserveer direct. Als uw andere wensen heeft kijken we graag met u mee naar de mogelijkheden.
Onze boten vertrekken vanuit de haven van Jachthaven ’t Eiland.