Sloep abonnement bij Gelderse Bootverhuur! Wel de lusten niet de lasten!

Een sloep abonnement bij Gelderse Bootverhuur is dé ideale optie om zo nu en dan of regelmatig te varen zonder aanschafkosten, onderhoud en stalling!

U vaart in een luxe nieuwe sloep voor maximaal 5 personen.

Onze sloepen hebben ruime banken die voorzien zijn van een luxe kussenset voor een optimaal zitcomfort. Daarnaast is er veel bergruimte voor uw spullen en is de sloep voorzien van een zonnebed, zwemtrapje, 12 volt aansluiting (voor het opladen van uw telefoon of koelbox), een cabrioletkap (om lekker in de schaduw te kunnen zitten) en een zuinige 15pk motor.

U heeft geen ervaring nodig en geen vaarbewijs, u ontvangt van ons duidelijke instructies!

Wel de lusten, niet de lasten!

 • Geen investering nodig!
 • Geen aanschafkosten, onderhoud en afschrijving!
 • Geen liggeld voor een plekje in de haven!
 • Geen verzekering en toch onbezorgd het water op!
 • Inclusief 1 volle tank benzine per reservering!
 • Reserveren en varen maar!

Abonnement opties:

Wat we aanbieden is 4 x betalen = 5 x varen!

 1. Je geeft ons vooraf de 5 data (en tijden) door waarop je wil varen, dan ben je verzekerd van de boot. Wij reserveren dan de gewenste data voor je en je ontvangt van ons 1 factuur met 4 x de huursom en 1 x de borg van € 300,00. De borg wordt uiteraard terug gestort na de laatste vaardag indien de boot schadevrij wordt ingeleverd. Het abonnement is geldig van 1 april t/m 30 september.
  Per gereserveerde datum is het mogelijk om ‘Mooi weer garantie’ bij te boeken voor € 15,00 per boeking. Je mag dan zelf bepalen of je het weer goed genoeg vindt om te varen (tot 24 uur voor aanvang van de boeking), uiteraard mag je de boeking ook om een andere privé reden verzetten. Je mag de boeking eenmalig verschuiven naar een datum naar keuze (binnen het vaarseizoen april t/m september).
 2. Je reserveert zelf wanneer je wil varen, dan dien je de reservering gewoon via onze website te maken. Wij kunnen dan niet garanderen dat de boot beschikbaar is. De borg wordt dan per boeking in rekening gebracht en per boeking wordt de borg teruggestort (bij geen schade). Bij de 5e reservering zullen we dan het totale bedrag* aan je terugstorten (exclusief de reserveringskosten).

Wij bieden je de mogelijkheid om verschillende tijdstippen te reserveren voor deze vijf data. De huursom van de eerste vier boekingen tellen we bij elkaar op en dat bedrag delen we door vier. * Dit bedrag heb je dan tegoed voor de 5e boeking. Afhankelijk van jouw keuzes kan het dan uiteraard voorkomen dat er bij de 5e boeking een klein bedrag bijbetaald moet worden of dat je nog een klein bedrag retour ontvangt van ons.

Voorwaarden sloep abonnement: 

 • Het abonnement is geldig voor het huidige vaarseizoen (1 april t/m 30 september);
 • Het abonnement is persoonsgebonden, huurder dient altijd zelf aanwezig te zijn;
 • Geen wederverhuur toegestaan;
 • Minimale leeftijd 21 jaar;
 • Op basis van beschikbaarheid (tenzij je kiest voor optie 1);
 • Exclusief (eventuele) extra brandstofkosten.

Bestel nu alvast je sloep abonnement! En @mail naar info@geldersebootverhuur.nl of bel 026 – 2340 950.