Vakantie bij Gelderse Bootverhuur! 


Jachthaven ’t Eiland is dè perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen weekendje weg of een heerlijke vakantie! Onze houseboten hebben beide een vaste ligplaats aan een geheel nieuw aangelegde steiger van Jachthaven ’t Eiland! Vanaf deze unieke ligplaatsen (buiten de haven) hebben de houseboten allen een wijds uitzicht van ruim 180 graden over het prachtige meer, wat ook wel het ‘Gardameer’ van Nederland wordt genoemd! Wat wil je nog meer om optimaal te genieten van je welverdiende vakantie! D
e haven behoord tot één van de meest gewilde Jachthavens van Oost en Midden Nederland.

Naast bijna 400 riante ligplaatsen, is deze locatie van alle gemakken voorzien: gratis parkeergelegenheid, goede hygiënische sanitaire voorzieningen, gratis wifi, een Brasserie met het mooiste en zonnigste terras aan de Rhederlaag Brassersie Vin en een prachtig privé strand wat te bereiken is via een struinpad. Ook beschikt de locatie over een camperstandplaats. Er valt naast het fietsen en wandelen ook volop te genieten aan en langs de Gelderse rivieren. Niet voor niets is Gelderland de mooiste waterkant van Nederland! De Waal, de Maas, de Rijn en de IJssel stromen langs pittoreske dorpjes en stadjes, musea en de leukste terrassen! 


Jachthaven ’t Eiland is tevens een perfect startpunt om optimaal te genieten van wat de provincie Gelderland te bieden heeft. Vanuit de haven vertrekt u of richting de Veluwe of richting de prachtige Hanzestad Doesburg. Volg de mooie fiets- en wandelroutes zoals het Hanzestedenpad of de Gelderse Kastelenroute. Deze fietsroute brengt je langs forten, kastelen, sluizen en molens langs de IJssel. Onderweg kom je langs tal van fraaie stadjes en
dorpen.

In slechts 10 minuten rijden, bereikt u de bruisende stad Arnhem, deze stad is ook zeker een bezoekje waard. Maak hier een mooie stadswandeling, ga lekker shoppen of strijk neer op een van de gezellige terrasjes in het centrum of aan de sfeervolle Rijnkade.

Kijk voor mooie wandel- en fietsroutes, de leukste dagjes ut in Arnhem en voor evenementen in de omgeving eens op de site VisitArnhem.com!

Tip: aan de Rijnkade vindt u Foodhall Arnhem. Hier worden diverse wereldkeukens samengebracht en beleef je diverse culturen op een plek. Alles wordt vers bereid en klaargemaakt waar je bij staat!

Bezoek het Openlucht Museum, hier komt het verleden tot leven. Een dagje uit voor de hele familie! Of duik in 8 miljoen liter water, bewonder de gieren in de woestijn of ga op avontuur in de overdekte jungle van Burgers Zoo Dierenpark!

Jachthaven ’t Eiland ligt aan de rand van de Veluwezoom, je bent in no time in dit prachtige natuurgebied. Kenmerkend voor de Veluwezoom is het reliëf: nergens anders op de Veluwe vind je zoveel heuvels en heb je zo’n mooi uitzicht. Op de Posbank, een van de vele uitkijkpunten, kun je bij mooi weer tot in Duitsland kijken! Er leven in dit gebied tal van dieren zoals edelherten, wilde zwijnen, dassen en reeën. Nationaal Park de Hoge Veluwe, de groenste schatkamer van Nederland, is ook zeker een bezoekje waard. Stap op een Witte fiets of bind de wandelschoenen onder en geniet van de natuur! Hier kun je ongestoord fietsen of wandelen door bos, heide en vennen. In Nationale Park de Hoge Veluwe gaan kunst en natuur hand in hand.