Reserveer Houseboat ‘Marbella’

Exclusieve droomvakantie op het water met de luxe like home!

Wil jij je volgende vakantie doorbrengen op het water en genieten van het ultieme gevoel van vrijheid?
Kom dan overnachten op onze knusse houseboat Marbella! Geniet van je welverdiende rust, midden in de natuur, de schitterende uitzichten en de prachtige zonsondergang! Bij ons kun je het hele jaar genieten van je welverdiende vakantie!
Onze schippers varen Tiny House ‘Marbella’ binnen recreatiegebied de Rhederlaag graag voor u naar de meest bijzondere spots in dit prachtige gebied voor een heerlijk verblijf (*uiteraard op aanvraag en indien de weersomstandigheden dit toelaten).

Een belevenis waardoor je je in het buitenland waant en waar je nog vaak aan terug zult denken!

 

previous arrownext arrow
Slider

Houseboat Marbella

De Houseboat Marbella is geschikt voor 2 tot maximaal 4 personen. De luxe inrichting zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten. De Marbella beschikt over een woonkamer met tv, stoelen en een (slaap)bank die in enkele seconden kan worden uitgevouwen tot een 2 persoonsbed. De keuken is o.a. voorzien van een gaskookplaat, een koelkast en een vriezer. De slaapkamer met een tweepersoonsbed biedt tevens extra ruimte voor het opbergen van uw spullen door de opbergruimte onder het bed. De badkamer beschikt over een douche en toilet is van alle gemakken voorzien. Via de achterzijde van de boot kunt u via een vaste trap naar het riante dakterras waar u heerlijk kunt vertoeven en genieten van het prachtige uitzicht! Vanuit de woonkamer betreed u het grote voorterras waar u ’s ochtends heerlijk in het zonnetje kunt ontbijten. U kunt de houseboat zowel in de zomer als in de winter huren dankzij de uitstekende isolatie en 3 radiatoren.

Onze houseboat heeft is gelegen net buiten de haven van Jachthaven ’t Eiland. Nog vragen? Kijk op onze pagina Veelgestelde vragen en informatie over houseboat Marbella.

LEES HIER HOE ONZE KLANTEN HUN VERBLIJF OP HOUSEBOAT MARBELLA HEBBEN ERVAREN !